Gündoğdu Nene Hatun Ortaokulu

Telefon : 0 216 479 87 52
WEB https://beykoznenehatunortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÇENGELDERE MAH. ŞEHZADE CAD. GÜNDOĞDU NENE HATUN ORTAOKULU BLOK NO: 1 BEYKOZ / İSTANBUL
VİZYON : Biz, GÜNDOĞDU NENE HATUN ORTAOKULU çalışanları olarak; İstiyoruz ki...Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki...Okulumuzda görev yapan herkes eğitimin kalitesini artırmak için çalışsın. İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki...Öğrencilerimiz, niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun, İstiyoruz ki...Okulumuzda, çalışan herkes yeniliğe ve değişime açık olsun. İstiyoruz ki...Okulumuzda, her davranış her olay her faaliyet sevgiye dayalı olsun, İstiyoruz ki...Okulumuzda çalışan herkes çocuğun gururu kırılmadan hatalar yapabileceğini bilsin, İstiyoruz ki...Okulumuzda, çocuğu sisteme uydurmaktan çok, sistemi onun gereksinimlerini karşılayacak şekle uydurmak için çalışsın, İstiyoruz ki...Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimsesin ve uygulasın.
MİSYON : Biz... Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili, kendine güvenen,yeniliğe ve değişime açık, kendini geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi hedef edinmiş, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :SABAH
Saatler : 08.20 13.50
Servis :
Ulaşım : 15KÇ , 11ÇB , 15ÇB , 20 okulumuzun önünden geçmektedir. Ayrıca 10dk aralıklarla Çavuşbaşı minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 8 KM